Velkommen | opret ny bruger | log på

danskthai.dk

Domænet er ledigt, registrer nu.

Meta data for danskthai.dk

Beskrivelse: I de senere år har vi set en enorm interesse omkring Thailand i takt med at rejsebureauerne har taget Thailand på deres rejseprogrammer og priserne på en ferie i Thailand er da også kommet ned i et rimeligt leje. En rejse til Thailand er en rejse til smilets land og det helt rigtige rejsemål for hele familien. Dette har naturligvis skabt en stor interesse for Thailand, thailandsk mad og lignende. I forbindelse med den store interesse, så har det også betydet at der i de senere år er kommet og stadigvæk kommer mange thailænder til f.eks. Danmark. Vi håber at vi med Thailand Portalen kan give en bedre viden og forståelse omkring Thailand og at brugerne af Thailand Portalen vil bruge de muligheder som Thailand Portalen tilbyder. Idéen bag Thailand Portalen er at have en seriøs website på dansk omkring Thailand for dig som har en særlig interesse i Thailand eller thailandsk kultur.

Nøgleord: thailand, thai, bangkok, dansk, website, thaiforum, thainyt, dtw, DTW, debat, ferie, hotel, dansk thai, forum, thailanddk, guide, opskrifter, thailandske, thailands, siam, rejsevejledning, udenrigsministeriet, thaidk, thaksin, airways, rejser, massage, air, mad, ambassade, away, thailand rejser, thai airways, thai massage, thai air, thai opskrifter, thai mad, thailands ambassade, thai away, thailand ferie, thailand klima, thailand kort, thailand forum, thailand phuket, thailandsk mad, pattaya, phuket, hua hin, huahin, chiang mai, sas, dtw, thaitime, portalen, thailand portalen, thailands

Via danskthai.dk

Rapport for danskthai.dk

Domænenavnet danskthai.dk blev registreret d. 30 juli 2007, men blev deaktiveret 3 januar 2018 og var dermed aktivt i 10.44 år. Domænet kan nu registreres, hvis du er interesseret i domænet kan du klikke her.

Andre domæner magen til dette domæne

danskthaitolk.dk
danskthaiwebsite.dk

Der er fundet 2 mindst domæner der indeholder danskthai.

Domænets server

Host:
Adresse: 94.231.103.184 (0000-00-00)
Platform: (0000-00-00)
Antal domæner på serveren: 0


Fakta om denne side på netnationen.dk
Vist idag denne uge denne måned ialt
68 68 68 125
Vist igår sidste uge sidste måned gennemsnit
0 0 0 0.03
Google indekseret: aldrig
Vist første gang: 2008-02-17
* Dette er ikke statistik for domænet www.danskthai.dk.

Oppetid overvågning

Overvåg dine hjemmesider via e-mail og SMS. oppetid.netnationen.dk


Statistik til dit DK domæne

Gratis statistik og chart placering til dit domæne. Få koden her