Velkommen | opret ny bruger | log på

thailand-portalen.dk

Meta data for thailand-portalen.dk

Beskrivelse: I de senere år har vi set en enorm interesse omkring Thailand i takt med at rejsebureauerne har taget Thailand på deres rejseprogrammer og priserne på en ferie i Thailand er da også kommet ned i et rimeligt leje. En rejse til Thailand er en rejse til smilets land og det helt rigtige rejsemål for hele familien. Dette har naturligvis skabt en stor interesse for Thailand, thailandsk mad og lignende. I forbindelse med den store interesse, så har det også betydet at der i de senere år er kommet og stadigvæk kommer mange thailænder til f.eks. Danmark. Vi håber at vi med Thailand Portalen kan give en bedre viden og forståelse omkring Thailand og at brugerne af Thailand Portalen vil bruge de muligheder som Thailand Portalen tilbyder. Idéen bag Thailand Portalen er at have en seriøs website på dansk omkring Thailand for dig som har en særlig interesse i Thailand eller thailandsk kultur.

Nøgleord: thailand, thai, bangkok, dansk, website, thaiforum, thainyt, dtw, DTW, debat, ferie, hotel, dansk thai, forum, thailanddk, guide, opskrifter, thailandske, thailands, siam, rejsevejledning, udenrigsministeriet, thaidk, thaksin, airways, rejser, massage, air, mad, ambassade, away, thailand rejser, thai airways, thai massage, thai air, thai opskrifter, thai mad, thailands ambassade, thai away, thailand ferie, thailand klima, thailand kort, thailand forum, thailand phuket, thailandsk mad, pattaya, phuket, hua hin, huahin, chiang mai, sas, dtw, thaitime, portalen, thailand portalen, thailands

Via thailand-portalen.dk

Søgetermer for thailand-portalen.dk

thailandportalen

Fragmenterede emneord for thailand-portalen.dk

thailand, portalen

Rapport for thailand-portalen.dk

Domænenavnet thailand-portalen.dk blev registreret d. 25 februar 2010 og har dermed været aktivt i 8.98 år. Domænet er registreret for en 5 årig period og skal fornys 29 februar 2020.

Netnationen besøgte sidst domænet d. 28 maj 2018, hvor vi fandt webserveren 94.231.103.184 associeret med domænet, som svarede tilbage i løbet af 0.115 sek.

Domænets server

Host:
Adresse: 94.231.103.184 (0000-00-00)
Platform: (0000-00-00)
Antal domæner på serveren: 0


Fakta om denne side på netnationen.dk
Vist idag denne uge denne måned ialt
3 3 90 128
Vist igår sidste uge sidste måned gennemsnit
87 87 0 0.04
Google indekseret: aldrig
Vist første gang: 2011-03-16
* Dette er ikke statistik for domænet www.thailand-portalen.dk.

Oppetid overvågning

Overvåg dine hjemmesider via e-mail og SMS. oppetid.netnationen.dk


Statistik til dit DK domæne

Gratis statistik og chart placering til dit domæne. Få koden her